24. elokuuta 2011

kortit samoista materiaaleista 4/4

Voi apua miten nopeasti aika menee... Mieheni on vielä tällä viikolla kesälomalla niin en millään ehtii hoitaa tavallisia jokapäiväsiä kotiaskareita ;)). Viikonloppuna teimme pienen saunaremontin, maalasimme olkkarin seinän kultaisella värillä ;)))), eilen lasten tavaroita siirrettiin huonesta toiseen nyt pitäisi maalata seinät, kun poijan huonessa on pinkit tapetit - entinen Sonjan huone ja vielä suihkussa pitäisi tehdä pienet korjaukset. Puhumatta siitä että lapsilla alkoi koulut - esikoinen meni 5 luokalle ja keskimmäinen eskariin, kuskataan lapsia edestakaisin kun koulumatka on noin 15 km..

Eli sellaisella vauhdilla kaikki tapahtuu etten päässyt tietokonen ääreen reilun viikon..

Tämän ringin viimeiset matskut lähetti Sirpa -  mahtavan hauskan, runsaan ja minulle joteskin haastavan paketin ;))) Tykkäsin todella paljon hauskasta kuvasta, aivan ihanista paperista ja upeista koristeista. Kiitos sinulle!

Pitkästä aikaa osallistun taas haasteeseen, Artugolokin blogissa on taas todella kiva luonnos
Теперьб после поездки в Петрозаводск где получилось найти клавиатуру с русcким алфавитом надо приучаться писать в блоге и по-русски ;)), не надо теперь вслепую писать или же через телефон наизнанку выворачиваться ;)).

C этой открыткой участвую в задании блога АртУголка - В предверии осени по скетчу:
Ihana Mo Manningin Mummu leimakuvan väritin PrismaColor vahakynillä, stumpeilla ja öljyllä. Pilvetkin lisätty kynillä ja levitetty öljyllä ;). Että tulisi sellainen ihanan lämmin kesäinen poutapäivä ;)

Картинку от Мо Маннинга Мумму расскрасила карандашами ПрисмаКолор маслом и бумажными....,  задумалась, что совершенно не помню как по-русски stump называются...
Iiiik, tykkään todella paljon tästä lehtistanssista, se on ollut jo jonkin aikaa minulla ostoslistalla, nyt kun sain kokeilla käyttää valmiiksi stanssatuja kuvioita - nyt ihan pakko ostaa sellaisen omaksi ;))), se on vaan niin ihana ;)Ihan kuin yhdessä venäläisessä vitsissä - pikku tyttö kirjoittaa Joulupukille kirjeen mitä hän toivoisi joululahjaksi. Istuu ja miettii ääneen: mitähän minulla puuttu että olisin täysin onnellinen ;)).

 Hankala se on jos pitää ihan miettiä mitä oikein puuttuu ;)))

 Kaksoisrusetti ja keskellä ruusu. Ympärille liimasin pinkkivärisiä dropsseja.
Sisällä koristelin paperisilppuilla (vaikka taas kerran matskukuori oli todella runsas, onnistuin käyttämään melkein kaikki paperit ;))) ja samanlaisella reunalävistimella tehty kuvio - ihan kuin muistilehden sivu - kuin kortin etupuolella. Sivulle laitoin suloisen kukan - kaikki stanssattuja kuvioita oli kuoressa valmiina ;)). Keskelle laitoin kauniin kiiltävän sydänmuotoisen timangin.

открытка внутри:
 
Takaakin löytyy stanssattu kuvio ;)) ja leimattu kalenterikuvio ;)). Voipi merkata minä päivänä oli tultu onnittelemaan just sinä erikoisena päivänä ;))

Сзади украсила штампом-календариком,  чтоб можно было точную дату указать когда собственно поздравляли ;))
Käykää kurkkaamassa ihannia kortteja näistä matskuista:

Sirpan kortti - Silputuksia blogissa

Sarin kortti - Granne blogissa

Tainan kortti - Kotkotin blogissa

Kaunis kiitos teille ihanaiset ringissä osallistumisessa!

Спасибо что зашли!

4 kommenttia:

Алёна Рябцова kirjoitti...

Супер!) Благодарим за участие в блоге "АртУголок"!

Svetlana kirjoitti...

Спасибо!

Painter kirjoitti...

Картинка замечательная! Интересно, а кому предназначена такая открыточка?
Спасибо за участие в задании АртУголка и удачи в розыгрыше!

Svetlana kirjoitti...

Спасибо! Именно эта открытка пока что ни для кого, она сделана из предложенных материалов игры открытки по кругу. Весной делала с той же самой картинкой по заказу для бабушки-прaбабушки. Заказчица рассказала какая бабушка у неё, с отличным чувством юмора, и картинка получилась только что ни один в один ;))