11. elokuuta 2011

Uusi teksti ;) tai kortit samoista matskuista 2/4

Pitkästä aikaa taas bloggailemassa. Lomalta on tultu ja laukut ja kassitkin saatu purettua ;). Pari päivää sitten sain tehtyä kortin, mutta ei millään saanut sitä kuvattua päivällä. Tällä kertaa matskut tarjosi Sari-Granne. Kiitos Sari todella hauskoista kivoista matskuista ja todella runsaasta kuoresta. Vaikka siellä oli tosissaan todella paljon kaikkea kiva, sain melkein kaikki mahtumaan tähän kortiin. Kortin koko on noin 15X15cm, siis taivutettuina ;))

ihana kuva ;))). Niin iloisia kiraffeja ;). Tänään keskustelin Sarin kanssa just tästä kuvasta ja hän kertoi että kuvasta oli värittänyt vain kielen, silloin en oikein ymmärtänyt MITÄ hän tarkoitti, kotona kun katsoin korttia välähti - minä pidin sitä hampaina ;)))) Niin suuren suuret kauniin valkoiset hampaat ;))
matskuissa mukana oli paljon timankeja. 
taas kerran tein tämän mallisen kortin, se on niin helppoa että aina tulee ensimmäisenä mieleen kun suunnittelen korttipohjaa ;))
kortti takaa. Upea puu, oli ihan pakko käyttää, en vain valitettavasti saanut sen kortin etupuolelle. Jos en ihan erehdy stanssattu Tinm Holtzin stanssilla.
Ja nyt linkit  ;)))
viime postauksessa just ne puuttuivat, muistan kyllä, valitettavasti meillä ei oikein kunnolla toiminut netti enkä saanut laitettu silloin ja myöhemmin oli niin kauhea kiire.

Klikka, molemmista linkeistä pääset suoraan postauksen ihailemaan ensimmäisistä tai toisista matskuista tehtyjä kortteja.

Sirpan Silputuksia blogissa ringin ensimmäinen korttitoinen kortti

Sari Granne  ensimmäinen kortti täällä ja  toinen kortti löytyy täältä

Tainan Kotkotin blogissa ensimmäisistä matskuista tehty kortti löytyy täältä ja toinen kortti täältä

Hups! Olitte nopeita, huomasin juuri että Tainan suloisista matskuista (kiitos sinulle!) teillä on jo tehty kortit, mulla alkaa jo olla kiire ;)1 kommentti:

Granne kirjoitti...

Ihana, kortin taus on ihan erityisen kaunis jälleen (siis on se etumuskin tottakai). Minä en muuten hokannut kirahvia väritellä, mutta Sirpa ja Taina olivat hokanneet, ;).