12. elokuuta 2011

Milloin ajankohtaista lähettää joulupukille lahjatoivelista ;))?

Sen verran vilpoiseksi säät muuttui että tuli mieleen että jouluhan se pikkuhiljaa tulossa ;))). Niin jatkoin tässä joulukortilla askartelut ;))
Ja heti pääsi mukaan uusin kirppisostokseni tämä aivan ihana PennyBlackin leimasin.
Ihanat Nallekarhu ja Siili lähettämässä joulupukille hyvin ajoissa joulukirjeet ;)). Todella suloinen ja lämmin henkinen kuva, tykkään todella paljon. Alussa tuntui ettei tuosta postilaatikosta tulee mitään, jostain syystä tuntui vaikealta väritettävältä. Kuva väritetty PrismaColorin vahakynillä. Stumpeilla ja öljyllä.
Aika simppelit koristeet. Taika on siinä kuvassa. Korostin hiukan (tai ihan reilusti ;))) kiimalleliimalla lumet sekä postilaatikon päältä, Nallen jalkojen juuressä että ihan lumihiutaleita. Vihreän oksan stanssasin Mariannen stanssilla, korostin sen keskutat myös samalla kiimalleliimalla kuin lumetkin. Kuvan takana punaisen täplikkään paperin korostin timangeillä - lisää kiiltävää lunta ,))
kuvan molempiin puoliin liimasin tummanpunaiset silkkinauhat, ne ihan kuin "sulkivat" kuvan, tai rajoittivat sen 
alkaa olla jo tuttu kortinpohjaa ;))). Aloitin jo tekemään seuraavan kortin ja ihme kyllä se on ihan erilaisella pohjalle ;))))
kortti takaa. Reki on stanssattu Mariannen stanssilla joka oli lainattu naapurista, kiitos kovasti Sari ;)). Stanssasin sen tuollaiselle kanvas oloiselle paperille ja sitten hankasin pikkasen hiekkapaperilla. Se ihan kuin kulutti paperista sen valkoisen kerroksen pois, silloin kaikki kohokuviodut kuvat näyttävät paljon tummempina.
Kiitos kun piipahdit!

Svetlana

Ei kommentteja: