20. heinäkuuta 2010

hiiretkin odottavat joulua

jatkan tässä jouluaiheisella kortilla. niin.. milloinhän joulukorttit tehdään? tietty kun ulkona on lähellä 30 astetta lämmön puolella, ja niin myös sisälläkin ;))

kuulin paljon siitä että on erittäin suosittu niin sanottuja teline kortteja, jos ei muuten inspiraatio iske, pitää kokeilla jotain ihan uutta. helppoksi ja erittäin hauskaksi se osoittautui, uskon että tulee tehtyä vielä useampi teline kortti.

valitsin tänne tuollaisia aivan ihania hiiri leimakuvia, kiitos Riikalle kuvien vaihdosta! söpöt hiirulaiset seisovat mistelioksan alla, tuleeko pusua? kaikehan jouluna voi tapahtua, jouluntaika... ;)

ja jos toiset vasta seisovat mistelioksan alla toivoen pientä suosiota ;)), yksi pikkuinen hiirulainen sai jo oman joululahjan, jota on ahkerasti  avaamassa juustolahjapaketin. oliko lienee toivonut sen? ))

 väritin kuvan akvarellikynilla, joita halusin jo myydä pois, mutta päätin kokeilla värittää VIELÄ pari- kolme kuvaa ja ... olen myyty, tykkään niistä todella paljon, toivoin jo Joulupukilta isompi setti kyniä ;))

jossakin jo kirjoitin että en kovinkaan paljon tykkä käyttää valmiita 3D kuvia, mutta tykkään "rakentaa" korteissa 3D elementteistä, eli nostan "tyynyillä" ja/tai paksulla teipillä paperit ja kuvan päällekkäin, tässä kuvassa sen parhaaten huomaa.

rusetin tein ihan itse, koristen löysin vahingossa tarra tarvikkeista, sattuipa mukavasti ;)

 ja vielä viemeinen vilkkaisu...

Ei kommentteja: