20. heinäkuuta 2010

pelkäätkö lohikäärmeitä?

meidän, niin kuin hän itsensä kutsuu melkein 5-vuotias supermies, lähiaikoina täyttää vuosia. tein valmiiksi lohikäärmekutsukortteja.

Luka tykkää todella paljon sellaisista hahmoista kuin hämähäkkimies, lepakkomies, lohikäärmet ym, eli kaikista mitkä ovat äidin mielestä hiukkaan pelottavia ;)) no eihän nyt sentään, pojat ovat poikia. kun en löytänyt muita kuvia ja omasta askartelutarvikevarastosta löytyi jo valmiiksi toi lisko leimasin, oli helppo käyttä juuri sen ;)

tämä kuva on niistä ensimmäisitä joita väritin akvarellikynillä, hauska, erittäin hauska miten helposti saa sävy muuttumaan ihan vaalesta todella tummaan, vaikka käyttää vain yhtä kynää. halusin kortin pientä juhlallisuutta, mutta en suunnittelut tähän kortin käyttävän glitteriä, ei tällä kertaa ;), laitoinkin pienet liput-banneri roikkumaan "taivaalla", siihen kivasti mahtui kirjaimet k-u-t-s-u.

mutta se ei tuntunut riittävän, kortti tunttui jotenkin keskeneräiseltä, ajattelin laittaa vielä "5", kun Luka täyttää 5 vuotta, mutta kun ei ole omassa käytössä mitään leikkurikonetta en kuitenkaan halunnut leikata numeroita käsiin, ja unohdin mainita että tein nämät kutsut aamuyöstä, aloitin kolmelta ja kuuden jälkeen pääsin takaisin sänkyyn, sain ne kuitenkin valmiiksi.. laitoin sinne tähdet, joita oli ostettu Lukan toivesta.

uskoisin että näitä kutsukortteja tekemiseen käytin kaikki tarvikkeet mitä Luka toivoi. enää vain täyttää ja lähettää...

Ei kommentteja: