26. heinäkuuta 2010

kesäinen maisema

yllätyspaketin sisältö pisti ajatukset juoksemaan kovalla vauhdilla ;) siitä tuli tälläinen maalaiskortti. sara keyn lemasimen ostin parisen viikkoa sitten koukussa kortteihin kirpiksella, tykkään tuollaisita kuvista jossa on todella paljon kaikenlaisia yksityiskohtia, pitääkin olla todella tarkka kun värittää niitä.

 tällä kertaa tuli erikoismuotoinen kortti.

käytin k&company paperit, jota sain salaiselta ystävältä. minun ajatus tehdä tästä kortista sellainen maalaiskortti, ja taustasta vastaava kuin tillkupeitto, kesäinen maalaismaisema paljon vihreitä sävyjä ja kesäisiä kukkia.

 väritin kuvan denwertin akvarelli väreillä, tämän kuvan väritin reilu kaksi tunttia.ja jos yleensä ensin väritän kuvan ja sitten etsin sille sopivat paperit, tällä kertaa päätin tehdä just päinvastoin. ensin leikasin korttipohja ja liimasin sinne taustapaperit ja sitten vasta aloitin värittämään.

 kortin etupuoli en koristellut melkeinpä millään muulla kuin kesäisillä kukilla ja terälehdillä, mutta kun avaa korttin sillä paljastuu bling-blingin paljous ;))

ja vielä paikka mahdolliselle tervehdykselle

 tässä kuva vähän lähempää
 tällä kortilla haluaisin kaikille toivottaa lämmintä ja rentoa päivää

2 kommenttia:

sandra kirjoitti...

Moi!
AIVAN IHANA KORTTI... <3 olisko ohjetta miten tuollaisen osaisin itsekkin tehdä?
Terkuin Satu

Svetlana kirjoitti...

moikka Satu! kiitos! olen laittanut "erikoismuotoiset kortit" postauksessa linkit ohjeisiin. voin toki jossain vaiheessa tehdä tänne ohje step-by-step ;)