9. heinäkuuta 2010

taikapölyä ja joulutaika

aloitin jo pikkuhilja jouluvalmistelut ;)) ainakin tein ensimmäisen joulukortin. käytin kauniin enkeli leimasimen joka sain ostettua kirpiksella. Koukussa kortteihin forumissa on oma kirppis ja on olemassa myös askarttelukirppis. hauskoja leimasimia sainkin ostettuja molemmista, kivointa minusta siinä pienemmän hinnan lisäksi on että sieltä löytyi lemasimia jotka ei ole enää myynnissä! ja kun itse hurahdin tähän leimakuvanvärittelyn vasta äskettäin, niin monet kuvat jaisi värittämättä jos ei olisi tuollaista mahdollisuutta!


 ja sitten kortti. eli käytin tässä whiff of joyn enkelileimasimen, väritin copicin tussi kynillä. aivan ihania ne kynät, ainut asia mikä harmittaa todella paljon että jos halua saada kuvasta kaunisti väritettyä varjoineen kaikineen pitäisi omistaa jokaista sävyä 4-5 kynää, eli 4-5 erilaista esim. keltaista sävyä ja vihreää ja sinistä ja..!! edes vähintään 3 sävyä, niintä pitäisi sitten olla aikammoinen määrää, puhumatta edes niiden hinnasta ;)

ja taas kortin, väritin copicin kynillä, halusin kovasti korosta että kuvassa on JOULUENKELI, ilmassa on TAIKA, miten saisin näyttää taika muuten kuin glitterillä? sitä on tullut käytetty täsää kuvassa ihan reilusti,   taika enkelillahan pitäisi olla taikapölyä ;)
myöskin reunat korostettu glitterillä. melkei kaikki kortin elementit nostettu 3D liima tyynyillä, vahvistettu paksulla paperilla. lumihiutalet laikattu lävistäjällä ja niissäkin on glitteriä, toisessa violett väristä ja toisessa valkoista. käytin myös nauha jossa on kirjoitus cristmas wish.

 joulutoivet, joulutaika, jouluodotusta...


вот такая рождественская открыточка у меня получилась несколько дней тому назад, вся такая переливающаяся. на открытке почти все элементы приподняты друг над другом 3D подушечками, чтобы Ангел летел навстречу чуду. В ожидании чуда...

Ei kommentteja: