19. elokuuta 2010

beatiful

ehkä olitte jo huomanneet että joskus blogissani on vain aaaaa teksti. syystä että laitan kuvat pikaisesti toisella koneella päivällä Marina sylissä ja tekstit kirjoitan vasta illalla kun pikku leopardi-neiti (tänään oli sellainen puku päällä) on nukahtanut.
tämän leimasimen ostin että tekisin Marinan 1-v synttäreihin kutsukortteja ;). nyt en ole enää niin varma asiasta vaikka pidän tästä Greeting farm tytöstä.
tämäkin on yksi niistä erikoismuotoisista korteista mitä tein viime aikoina. jos en ihan pahasti erehtyy sen nimi on timantti kortti, muistutta aika laila sammakkoa, mutta timantti on paljon nätimpi nimeksi ;) 
päävärinä käytin violettia, mutta kuitenkin yritin käyttää mahdollisiman paljon erillaisia värejä. väritin copiceilla ja denwertin watercolor kyneillä.
ja kukka koriste, aika simppeli, koristeltu yhdellä timangella, lisäksi pienet kukat ja terälehdet
itse todella kovasti pidän tästä yksityskohdasta. olen nähnyt monia upeita hattuneula koristeita, venäjällä niitä kutsutaan pikku miekoiksi ;), halusin kokeilla myös itsekin.
minulla ei niitä ollut  valmiita ja tänne tarvitsin aika pitkään neulan. kävin katsomassa mitä löytyy miehen työvälinekaapista. löytyi ohut rautalanka, se sopii tähän  mainiosti. pujotin yhden ison helmen rejan läpi ja kiersin lyhyimmän rautalahgan pään toisen ympäri. beatiful- se on tarra, liimattu akvarelli paperille että olisi vähän "kestävämpi", liimasin sen rautalankaan. peitin liimajälki piellä paperipalalla. sitten pujotin vielä kukka helmen läpi ja väliin pienen keltaisen helmen. liimasin vielä koko "rakentelman" kuvan alle.
oho! toi kuulosti aikamoiselta, vaikka helppoa ollut ;) kirjoittaminen vei enemmän aikaa...
takaa
kortin reuna koristeltu kahdella eri paperilla ja pienillä kukilla
tässä näkyy kortin koko
ja vähän bling-blingiä ;)
hyvää ilaan jatkoa!

Ei kommentteja: