9. elokuuta 2010

ja tässä äiti raportoi ;)


lupasin eilen Facebokissa raportoida miten vietettiin Lukan synttäreitä. valokuvia saan ladattua vasta huomenna kun pääsen toiselle koneelle.

 Lukan synttäreitä juhlittiin kolme (siis KOLME!!!) päivää ;). Poika sai paljon ihania lahjoja, joista iloa riittä pitkäksi aikaa

oikeana synttymäpäivänä kävi paras kaveri päiväkodista. oli aivan ihana ja lämmitti minun mieltä kun poika lähtiessä kysyi milloin voisi päästä meille yökylään, eli taisi poika viihtyä ;)

 Lauantaina juhlimme mummon, ukin, Helka-tädin , Satun ja Taru-kummin kanssa. Mummo teki todella herkkullisen lounaan. Äiti teki Lukan suosikki juustokakun, joka on jatkuvassa tilaus listassa jokaiselle juhlalle, ei meidän poika muita kakkuja syökään. ja tottakai tein myös mansikka kakun, hyvää siitäkin tuli, vaikka mansikka kausi alkaa olla ohi.

 ja sitten sunnuntaina juhlimme ystävä-perheen kanssa jossa on samanikäisiä tyttöjä kuin meidän Sonja ja täsmälleen samanikäinen poika kuin meidän Luka, poijilla on ikäeroa tasan tarkkaan 3 viikkoa, eli ei paljon mitään ;) meno lapsilla oli niin kova että ei juuri muistettu ottaa kuvia, nyt harmittaa...

 upeat synttärit kaikkiaan

Ei kommentteja: