2. elokuuta 2010

askartelutapahtuma

eilen kävimme Jarin ja Marinan kanssa askartelutapahtumassa Siilijärvellä. Marina jaksoi ihmen hyvin, välillä kävivät iskän kanssa pitkille kävelylle ja välillä tulivat katsomaan meidän leimailuja ja värittelyjä ;). ei tällä kertaa ehditty paljon askarrella vaikka otinkin aika paljon tarvikkeita mukaan. oli hauska tutustua, katsoa muiden askarteljoiden väritystyylia, nyt harmittaa todella paljon kun unohtui katsoa miten Kirsi värittää copiceilla, hänellä on aivan upeita kortteja , toivottavasti sitten joskus... ;) sain Tarjalta vinkkejä kyneistä ja penseleistä, Mirjalta vinkkejä skrappi koristeluun, Mirja fiksusti muisti otta kuvat tästä tapahtumasta, minulle nimittäin ei edes tullut mieleenkään :(  ja paljon muuta... valitettavasti en ehtinyt jutella kaikien kanssa ja meidän piti myös lähteä aika ajoissa, pikku neiti oli todella väsynyt.

ja vielä tapahtumasta:
tapahtuma oli järjestetty Villakeijun tiloissa, todella isot kiitokset Johannalle kun kaiken muuttokiireiden keskellä ehtinyt järjestä tälläisen tapahtuman.. todella mukava kauppa ja viihtyisät tilat! oli kiva nähdä korttiaskartelun "hurahtaneita" ihan "livenä", monet toivat omia valmiita kortteja ja skräppialbumeja mukaan, siis todella upeita!!!

ostin Villakejusta vähän askartelutarvikkeita ja voitin arpajaisissa kainiita kukkia ja söpöjä nauhoja ja vielä silkkiperhosia ;))

vielä kerran kiitos Johannalle mukavasta päivästä, ja kaikille ihanasta seurasta, oli todella mukava tutustua ;)

Ei kommentteja: