22. elokuuta 2010

vauhdikkaat onnittelut

uusi hieno haaste artugolok issa
johon osallistun tällä kortilla:
tällä kertaa yritin värittä tämän hienon Lili oj the Valleyn kuvan akvarelli tusseilla. no paljon puhumatta ei kannattaa ensimmäisena kertana uudella teknikalla värittä sellaista kuvaa mistä ei saa helposti lisääleimakuvia. tämän kuvan sain salaiselta ystävältä, Annikalta. valitettavasti väriä roiskahti pikin kuvaa, harmitti hirveästi, kuitenkin päätin jatka värittelyn,ja siinä on  lopputulos, leikkasin toki sotketut kohdat pois.
 en tiedä miten monille sattu niin että omista kyniä jopa pari vuotta ja sitten saa selvää että nillä on toinenkin ominaisuus ;), minulle selvisi eilen.. meidän paikallisessa käsityötarvikeliikessä pitkään ei ollut muita väritys tussikynia kuin Zigin Art&Grafic twin kynät, niitä pitkään ostelin ja alussa väritin vain niillä. tänä vuonna ostin jonkun copicin kynän ja kun ne ei toimii yhdessä, noi twin kynät jai melkeinpä pois käytöstä. meinasin antaa ne jo lasten oman käyttöön ;)
akvarelli tusseilla on ihan erilaista värittä kuin esimerkiksi akvarelli kyneillä. kyneillä on paljon helpompi hallita tummemmat ja vaalemat sävyt ja niiden levittämistä paperille. akvarellitusseilla kun sävy on vaalennettu ja laitettu paperille se on siinä se ei muutu enää ollenkaan, siinä piti olla todella tarkka ja nopea, lisäksi silloin kun oli liian paljon vettä pensellilla, väri karkasi muualle :(. eli pitää vielä kokeilla.
 eli tämän kuvan väritin copicin tusseilla, zigin art&grafic akvarellitusseilla ja denwertin watercolor kyneillä.
isoin tähti on koriste mutta on sillä muukin tarkoitus: sen alla piilossa on johtojen yhdistys kohta. väri roiskahti telkkarin jalalle ja pelikonsolille, eli niitä olin leikkanut pois, kuitenkin johdot piti jotenkin yhdistä.. tähti piilotta virhekohta ja lisäksi kun niitä on näin paljon, ne ovat ihan kuin pelin voitton merkiksi
toinen kuvakulma
ja siinä on näkyvissä miten paljon poika on koholla kuvasta

hyvää päivänjatkoa!

9 kommenttia:

Saron kirjoitti...

Olet kyllä tosi taitava kortintekijä!! Ihana kortti jälleen!! -vaikeuksien kautta voittoon! :)

Crafty Kate kirjoitti...

Lovely "boyish" card indeed! Selection of patterned papers looks very energetic.

Svetlana kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Svetlana kirjoitti...

Kiitos Saron!

Svetlana kirjoitti...

Спасибо на добром слове! Приятно :)

Yana kirjoitti...

Чудесная и очень очаровательно детская открытка!

Спасибо за участие в задании Арт Уголка.

Svetlana kirjoitti...

Спасибо! мне очень приятно!

Mote kirjoitti...

Мне очень понравилась открытка, трогательная картинка!!! Спасибо за участие в задании АртУголка!

Svetlana kirjoitti...

спасибо,мне очень приятно получить похвалу от вас!