10. elokuuta 2010

pysähtynyt hetki...


voi miten pitkään haavelin tästä leimasimesta. siinä kuvassa on siitä jotain mitä oikeasti koskettaa. rauhallinen hetki kun maailman pysähtynyt ja noin rakkaat ja toisilleen tärkeät ihmiset saavat olla ihan lähekkäin.tätä kuvaa voi vain ihailla.

 vaikka itse tykkäänkin kirkkaista "levottomista" väreistä, tästä päätin tehdä mahdollisimman hempeän. kuintenkin halusin jotenkin vähän korostaa kuvaa, käytin aika paljon kimalletta. ostin Villakeijusta Martha Stewartin kuivaa glitteriä, voi miten kauniisti se kimaltelee ;) äidin mekko ja vauvan potkupuku ihan loistaa ;)

 väritin sekä copicin tusseilla että denwertin akvarelli kynillä.pilvitaustan tein chalkilla.

valkoisen ruusun sain Villakeijun arpajaslahjana ;), vihreää "kukka" oli viime viikkoiset askartelukirpiksella kukkaostoksista ja laserleikattu murattiköyden ostin joskus kätevän käden alekorista

 tässä on onnittelulle oma tilaa. kohtuulisen paljon sinne mahtuisikin. yleensä mun porraskorteissa onnittelu tai tervehdykselle tilaa jää kortin sisälle, että sinne voi laitta melko henkilökohtaisiakin asioita, kun ne jäävät piiloon kortti voi kuitenkin pitää esillä. tässä korttissa halusin korostaa vauvaonnittelua ;)

minusta korttista tuli rauhallinen ja melko juhlikas.

molemmille nauttinollinen hetki, pysähtynyt hetki...

Ei kommentteja: