13. huhtikuuta 2011

Edvin joulupukkina

Hei!
Ulkona oli tänään +8 astetta, ihanan lämmintä ja mitä minä sain aikaiseksi? Joulukortin ;)).
Kortti käy hyvin tämän viikon Magnolia haasteeseen mukaan, siinä on haasteena Edwin pääosassa ;)
Kuvan sain Riikalta, kiitos sinulle ;). Hauskaa joskus tehdä poikamaisempia kortteja ;). Eilen kovasti mietytti tämä kortti, olin jo valinnut kaikki paperit, päätin miten leikaan kuvan ja.... ymmärsin että haluan tehdä kortista erilaisen. Sellaista se väsymys tekee, huh-huh. Onneksi kuitenkin kaikki tarvikkeet löytyi kotoa eikä tarvinnut mitään ihan yhtä korttia varten tilata  *virnistys* ;)). No enhän minä koskaan tilaa mitään yhtä korttia varten, mutta skräppisivun "ilme" joskus vaatii jonkun tiettyyn koristeen, paperin, siis sitä jotain ;))
 Kuvan väritin prismacolor kynillä, värin levitin stumpeilla pellavaa öljyä apuna käyttäen. Kuvasta siis idea lähti ;), poika Joulupukin puvussa ustuu ja lukee kaiken maailman lasten joululahjatoiveet. Siksi valitsin toisesta taustapaperista paperin jossa on todella paljon kaikenlaisia leluja, ja toisen jossa on jouluonnitteluteksti.
kaksoisrusetti ;)
tämän kortin koristelin sisältäkin
ja takaa
onneksi nyt vihdoin on selvinyt mitä meidän pientä poikaa vaivaa ja hän sai antibiottikuurin, niin toivottavasti sitten pikaisesti paranee ja vanhemmat pääsevät välillä myös öisin nukkumaan ;) Yskii vielä niin kovasti, onpa nyt todella sitkea flunssa liikeellä :(, no kyllä se siitä ;))

Kiva kun piipahdit ;)

Aurinkoista kevään odotusta!

Svetlana

7 kommenttia:

pipertäjä kirjoitti...

Tää on kuule just sopiva aika tehdä joulukortteja! :) Todella paljon olet ajatusta korttiin laittanut! Upea!!!! Pikaista paranemista pikku poitsulle!

Lilli kirjoitti...

Koskaan ei ole liian aikaista tehdä joulukortteja :) Itsekin pitäisi alkaa urakkaa kohta aloittamaan, muuten tulee kiire. Pitäisi vain saada jostain inspiraatiota ensin, varsinkin askartelutarpeiden esille ottoon sitä inspiraatiota tarvitsisi ja sitten seuraavaksi niiden siivoamiseen kun on lopettanut.

Toivottavasti teillä parannutaan pian!

-Lilli-

MarikaVaan kirjoitti...

Tosi kaunis..ja jouluinen:)

Svetlana kirjoitti...

Kiitos! ;)

Niia kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus =).

SannaS kirjoitti...

Waude!! Upea jouluisen iloinen kortti!! =)

Susa kirjoitti...

Komea kortti!! Joulukortteja kannattaakin tehdä ennen helteitä nimim. viime kesästä viisastunut ;)