8. huhtikuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista 3/4

Heippa!
Tällä viikolla tulikin tehtyä kaksi korttia ;). Ihanat tarvikkeet lähetti Sari. Kuvan ja paperit nähtyäni idea syntyi heti ;)). 
Leimakuvan (Kenny K) väritin prismacolor kynillä, stumpeilla levitetty, öljyä käyttäen. Eilen kun väritin kuvan viereeni tuli meidän poika Luka, ja alkoi pohtimaan mikähän nimi tälle tytölle tulisi  ;)), en itse aikaisemmin ajattellut koskaan hahmoille ihan nimet ;). Poika sanoi kun tyttö on niin kaunis hänelle sopiisi hyvin nimi Sonja. No kun sain tämän kuvan ajattelin että no onpas ihan meidän Sonjan oloinen ;)). Ehkä senkin takia väritykset menivät juuri näin. Vaaleanpinkki huppari oli joskus meidän Sonjan suuri suosikki ja farkkutkin hän mielellään käyttää ;)). On muuten hiusvärikin aika lähellä ;)). Eihän siinä neuvot vielä loppunut, piti värittää jätskit oranssi-vihreeksi ja kengissä myös käyttää johonkin oranssia. Huh-nun olipa vaatimuksia ;)), mut on toteuttu ihan jokainen..
Sarin kuoressa ollut paljon kaikkea kivaa (taas unohdettu ottaa kuva), oli paljon erilaisia papereita, nauhaa ja pitkä nauha, erikokoisia helmenpuolikkaita. 
Kiekkuroita leikasin Wiff of joy stanssilla. Ennen kuin olin leikkanut kiekkuroita liimasin ruskean paperin alle kartonkia kun se jäi "roikkumaan" ilmaan.
tyttökuvan lisäksi Sari oli laittanut leimattuja jätskikuvia ;)). 
siinäkin kiekkuroita, jätskiä ja helmenpuolikaita ;))
tästä kuvasta paremmin voi nähdä että kortti ei ole perinteisen muotoinen vaan kuva on paljon alempana ;)). Korttipohjan ohjeen löysin youtubesta ja tänne olin lisännyt se video-ohjeen. Minusta korttipohja on aika näyttävä mutta oli myös jonkin verran haastava toteuttaa. 
kortti sisältä
tässä näkyy parhaaten että tuon verran kuva on mennyt kortin "sisälle"
Tähän jäi kivasti tilaa nimelle taikka ikä- numerolle ;)
takaa ei vielä ehditty koristella, enkä usko että koristelen kovin paljon ;)

Kiitos kun piipahdit, käy kurkkaamassa muiden ringissä olevien kortit Sarin materiaalikuoresta ;):

Sari - Granne
Kirsi - Pipertäjä
Mervi - Leikkaan

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Svetlana

3 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Virkeä ja herkullinen kortti;)

Mervi kirjoitti...

Tulipa tosi veikeä kortti ja ohjeen mukaan hienosti;-))m

pipertäjä kirjoitti...

WAU! Tää on mielettömän upea! Minäkin sain vihdoin kortin julkaistua! :)