20. huhtikuuta 2011

kortit samoista materiaaleista 4/4


Жили у бабуси

Два весёлых гуся,

Один - серый, другой - белый,

Два весёлых гуся.


Mummolassa asui
kaksi iloista hanhea.
Yksi oli valkea, toinen harmaa,
kaksi iloista hanhea!

Nyt tuli tämän rinkin viimeinen kierros. Tällä kertaa materiaalit lähetti Mervi, kiitos sinulle, kauniit keväiset mutta jostain ihmeen syystä oli todella haastavia minulle ;)). Niin pitkään kunnes päässä rupesi soimaan tämä höpsö lastenlaulu ;)). Siitä se sitten lähti..
Viime postauksesta mainitsin että viikonloppuna sain itse tehdyn kortin sekä korin joka oli täynnä pääsiäisnamuja ;)). Ringissä mukana ja naapurissa asuva Sari -Granne toi meille sellaisen ihanan pääsiäistervehdyksen.Korttia voitte ihastella hänen blogissa:    . 
Sittenpä tuli ajatus: nyt voisin antaa hänelle kortin samoista materiaaleista ;), harvemmin on sellainen mahdollisuus.
Vaikka ankat eivät ole hanhia, mulla tässä kortissa on yksi valkoinen ja toinen harmaa, ihan kuin lasten laulussa ;). Laulussa ne kaksi lähtivät pesemään jalkoja ja menivät piiloon mummolta. Tässä kortissa ovat ihan kuin valokuvassa poseeraamassa ;)). Kilttejä ;))
Mervi oli laittanut todella paljon kukkia, niistä tein korkean kimpun, sen alle stanssasin vihreän lehtioksan. Halusin korostaa lehdet  - ensin laitoin päälle kiimalleliimaa, sain kauniin kiillon, mutta niistä tuli todella karheat niin laitoin vielä päälle reilusti glossyä, eli kiiiiltää ;)). 
Helmipiikistä tein pienen kyltin: Selebrate Spring-pieni leimasin, päälle reilusti glossya, helmen ja kyltin väliin vielä kaksoisrusetti ja helmenpuolikas. 


Todella ihanat paperit - kaunis ja todella kivan tuntuinen..
Tässä kuvassa on tuo kukkakimppu lähempänä ;)). 
Kortti takaa:
Pieni pääsiäiskori ;). Alkuperäisen ohjeen löysin jostain blogista ja nyt en löydä millään :(, tosin siinä oli ohjeet korin teko 30cm x 30cm paperiarkista. Kokeilin sellaisen, mutta tein sitten taas omat laskelmat, jossa tarvitsi paljon vähemmän leikata saksilla. Voin laittaa ohjeet jos joku on kiinnostunut ;)
Kori on koristeltu helmenpuolikkailla ja timangeilla ;). Ihana perhonen, stanssatu joskus askartelutapaamisella, stanssi oli lainattu Anelmalta, kiitos sinulle ;)
vielä kuva takaa:Käykää ihailemassa muiden ringissä olevien kauniita kortteja:
Sari - Granne
Kirsi - Pipertäjä


Mervi - Leikkaan

Kiitos teille tytöt että lähditte mukaan! Oli todella kauniit materiaalit, jonkin verran haastetta ilmassa ja hauskaa seuraa, vaikka vain virtuaalisesti ;)

Seuraavat kaksi rinkkiä startaavat ensi viikolla ;)


Svetlana

4 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Todella hieno toteutus, upea kukkavihko, tuo tapettipala on tosi ihanaa, en voinut vastustaa kiusausta laittaa sitä teille. Kiva kun sait tuon helmipiikinkin mukaan. Upea kortti ja kori.
Kiitokset sinulle vaihdon järjestämisestä, mukavaa oli,-))m

Majan Molla kirjoitti...

Sveta olet taas tehnyt ihanuuksia. Niin kauniita molemmat :)

Sari kirjoitti...

Mmmm kylläpä Omarit maistuivat makoisalle, muksut saa syödä munat, :=). Ihana kortti, syrjäytti nyt kauniin ystävänpäiväkortin ja pääsi kunniapaikalle jääkaapinoveen. Tämän leikin ainut varjopuoli on, että vaikka kuinka väkrään, niin muut pistävät aina paremmaksi... Oppia ikä kaikki, kiitokset "lahjuksista!.

Viipula kirjoitti...

Kaunis setti!Hyvää pääsiäistä!