15. huhtikuuta 2011

Hääparille

                                   Timantit ovat ikuisia,                                                              
                                                                                            sitä olkoon liittonnekin.
                                                                                            Kera onnellisten vuosien,
                                                                                            päivien, tuntien, hetkien.

Aurikoista päivää teille kaikille!
Jo joulun aikana minulle tuli hääkorttitilaus. Jostain ihme syystä se tuntui aika hankalalta, se on niin tärkeää tapahtuma kahden ihmisen elämässä! Eilen ajattelin asian tärkemmin, onhan niitä muitakin erittäin tärkeitä tapahtumia elämässä jotka muuttavat elämää..
Tämä Whiff of Joyn pari näyttää niin onnelliselta ;). Korttipohjan leikasin Spelbindersin koneella Mariannen stanssia käyttäen.
Leimasin kuva saatu Sarilta, suuri kiitos sinulle. Kuvasta tykkäsin ihan heti, kuitenkin meni joku hetki ennekuin uskalsin värittää ;)) näytti jotenkin haastavalta..ehkä. No nyt täytyy sanoa että ei todellakaan ollut ;)). Korttin toivottu ruskeissa sävyissä, hääaiheiset paperit joita löytyi kotoa oli joko valkoisena tai ruskea-mustana ;), taas kerran haastetta ilmassa ;)), päätin ottaa tummemman ja värityksessä olla mahdollisimman lähellä ruskea sävyä. Sen takia morsiammen valkoisessa mekossa persikanväriset varjostukset ;)). Siitä tuli niin vaalea ja kuitenkin niin lämminsävyisenä että päätin käyttää sama sävyä myös sulhasen vaatetuksessa ;). Morsiamen korut on korostettu harmaina puolihelmeillä. Taustapaperissa on valmis sateenkaari sydämistä ;), just hääparin takana, joka vielä lisäksi kiiltää todella kauniisti ;)). Kuva väritetty prismacolorkynillä, stumpeilla ja öljyllä levitettyinä.
Rusetti. Sen taakse laitoin terälehtienoksia, samanlaiset pienet ovat myös rusetin päällä kukan alla. Kukka leikattu paperiarkista, keskelle lisätty helmenpuolikas, kaikissa on todella paljon glitteriä.

Kortin alaosan jatkoin samoilla sävyillä ;)). Värssyn sain leimakuvavaihdosta. Kakku on 3D tarra - Ilona Decosta. Näitä valmiita 3D tarroja ostan melko paljonkin, minusta ne ovat ihana koriste varsinkin skräppisivuihin, mutta joskus myös kortteihin. Tykkään ;))
Kortti on koristeltu takaakin ;). Taas upea hääaiheinen paperi jossa on monet kohdat korostettu glitterillä ja päälle laitoin myös kauniin valkoisen huopaperhosen ;)). Tällä kortilla osallistun tämän viikon P*skarteluhaasteeseen jossa on haasteena koristella kortin sisäpuolen taikka takakanteen. En nyt ihan osanut varmaan sanoa täman mallisen kortin missä kohti on sisäpuoli ;)), mutta ainakin takaa se on koristeltu..


vielä kuva sivulta
Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Svetlana

3 kommenttia:

Heenu kirjoitti...

Kaunis kortti, ihanasti toteutettu kokonaisuus

Sari kirjoitti...

On se vaan niin kaunis jokakulmasta, pitsimäinen unelmainen...

*T* kirjoitti...

I-H-A-N-A!