17. huhtikuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista rinki

Ja taas kerran laitan pystyyn ringin ;)), toivottavasti vieläkin löytyy halukkaita haastamaan itsensä tekemään kortteja ihan erilaisista materiaaleista kuin mitkä on totuttu käyttämään ;). Edellinen rinki on loppusuoralla ja Mervi lähetti hauskoja mutta haastavia ;)) materiialeja ensiviikoksi. Eli nyt alkuviikosta toivon saavani rinkin täyteen ja lähettäisin viimeistään keskiviikkona tarvikkeet että ne olisivat perillä ennen perjantaita. Ei tälläkään kertaa tule mitään tiettyä aihetta jokainen saa päättää itse, tai jos vaikka on tilauskortti tiettystä aiheesta voit antaa muillekin miettimisaiheetta/haastetta ;))


 Itse tykkään tästä "leikistä" valtavan paljon ja saan paljon inspiraatiota kun joka viikko saa yllätyspostia ;), no siis odotettua yllätystä, ja joskus tarvikkeet ovat niin erilaisia kuin itse käytän että on sitten oikea haaste ;))). Säännöt ovat samanlaisia kuin edellisessakin:

"Säännöt lyhyesti: 

Neljä kortteilija, jokainen vuorollaan lähettää kaikille samanlaisen materiaalikuoren ja tottakai kasaa myös itselle samanlaisen josta hän ehdottaa tehdä kortin. Kuoresta pitäisi löytyä vähintään kaksi samanlaista leimakuvaa, paperit, nauhat, kukat, napit yms koristeet. Saaduista paperista saa stanssatta, leikata, lävistää ym ihan miten itse haluaa, ja jos niin käy että joku koriste mielestäsi "puuttuu" (siis omasta tarvikevarastosta löytyisi nappi, pikku kukka tai muu pikku koriste mitä haluaisit käyttää korttiin) niin ei oteta sääntöjen rikkomisena ;)) Ajatus pitää hauskaa, saada mahdollisesti kadonneen inspiraation ja mahdollisuus tehdä kortin erilaisista tarvikkeista kuin löytyy omasta varastosta.
Tarkoitus tehdä korti saaduista materiaaleista omasta tarvikevarastosta vain korttipohja. Jos tarvikkeita jää yli mitään ei tarvitse palauttaa ;). 
Kuoret lähetetään viimeistään perjantaina, mielellään niin että maanantaina olisivat jo postilaatikoissa. Viikossa pitäisi tehdä saaduista materiaaleista kortin ja julkaista sen blogissa."


1.minä
2. Elina - Khristel
3. Kirsi - Pipertäjä
4.         - Minnamanna


Svetlana

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Jos pääsee vielä tähänkin niin taasen oisin tulossa, on niin kiva juttu tämä!

Pipertäjä kirjoitti...

Minä, Minä!Minä tulen :)

Minnamanna kirjoitti...

Saako varapaikan, jos joku peruu :)

Sari kirjoitti...

Huomenta, teen tietä Mannalle, kun kerta jo 2 edellisessä olin, mutta jos Elina ei kerkiä, niin tulen mielelläni sitten mukaan.

Paulette kirjoitti...

Jos pistät pystyyn vielä uuden ringin, niin ois kiva päästä mukaan :D

Sari kirjoitti...

Piiiistä Sveta toinenkin rinki niin minä ja Paulette päästään leikkii, jooko?