7. huhtikuuta 2011

Prinsess

Hei!
Ihme kyllä mutta tein tänään kortin vain siksi kun halusin jotain liimailla ja koristella ;). Pöydällä on jo odottamassa taas keraan ihastuttavia tarvikkeita ensi viikon kortit samoista materiaaleista ringistä ;). Kiitos Sari! Mutta teinkin kortin kuvasta jota väritin Askartelutapaamisessa, reilu pariviikoa sitten..
Söpöliini Mo Manningin pikku keiju leimakuva lainattu Anelmalta, kiitos! Mo Manningin kuvan ovat niin ihania, söpöjä ja tuntekkaita, Tykkään kun hahmojen kasvoissa on ilmeitä, muutenkin kuvissa on aika paljon yksityiskohtia ,)). Ilo värittää ;). Tänään ajattelin että pitääkö tämän leimasimen tilata itsellekin mutta en löytänyt siitä nyt mistään suomalaisesta askartelukaupasta :0. No eiköhän niitä  vielä tulee myyntiin ;))

Tämän kuvan väritin Denwertin Iktense-, Denwertin ihonvärisillä pastelli- ja Koh-i-noorin pastellikynillä. Silloin ei ollut vielä Prismacolrin kyniä, muuten ehkä käyttäisin myös niitäkin ;))

Muffinin (vai tuon kokoisena onko se jo kakku??) päällä olevat koristeet "hiukkaan" korostin helmenpuolikkailla ja pienillä erikokoisilla ja muotoisilla helmeillä, joita minulla on varastossa kun jossain vaiheessa meidän Sonja halusi tehdä omat korunsa itse mut jotenkin se kiinnostus loppui, äiti otti ne sitten omaan käyttöön ;)). Tähtien päälle laitoin todella reilusti kiimalleliimaa ;). 
Erillisenä kuvana kukkaympyrä taustasta, todella hieno leikkuri - sekin oli lainattu Anelmalta Askartelutapaamisessa ;)). Monet asiat saatu kysyttyä ja kokeiltua siinä aikana ;))
Koukussa Korteihin yllänpidon tytön aina välillä lisäävät youtubesta löydettyjä kivoja videoaskarteluohjeita. Todella iso apu jos voi katsoa väritysteknikoita, leikureiden ym käyttöä videona. Jonkun aikaa sitten huomasin Easy Bowin työkalun käyttöohjeet. Se on apuväline tekemään todella kauniita rusetteja. En ainakin vielä itse nähnyt sellaista missään myynnissä, päätin kokeilla käyttää jotain mikä löytyy ihan takuulla jokaisesta kodista, eli HAARUKAN ;)). Toimii hyvin ;). 
Tosin siitä tulee aika pienet rusetit, mutta eikö ne olekin todella hankalia solmimaan? Isomman tein käyttäen apuna... pähkisärkijän, pienemmän - haarukkan ,)). Mitä sanotte? Sain myös pienemmään kaksoisrusettiin kiini kruunu metallikoriste ;)) Eikä ollut mitenkään vaikeaa..
kortti takana
Mukava päivää teille kaikille ja mukavia askarteluhetkiä!

Svetlana

3 kommenttia:

AN kirjoitti...

Ihana ja katselinkin tuolla KKn puolella että jotain tuttua kortissasi on--suloinen tuo keiju on -jokohan pitäisi minunkin korkata se--

Kiti kirjoitti...

Todella suloinen ja "herkullinen"kortti. Ihana leimakuva ja kauniit värit. :)

Svetlana kirjoitti...

Kiitos ;)