5. huhtikuuta 2011

kortit samoista materiaaleista 2/4

Hei!
Meillä on tänään aivan ihana aurinkoinen päivä, lumetkin eilisestä sateesta sulanneet niin vauhdikkaasti että oli todella mukava ajaa autoa ja kävellä. Tosin kävimme vain pikaisesti lähikaupassa ja postissa kun edelleen ollaan kuumessa.
Perjantaina tuli sitten Kirsin lähettämät materiialit. olipa hauska yllätys! Kiitos sinulle hauskasta leimakuvasta ja ihanista materiaaleista!Tälläisen kortin tein:
Rekvisiittana ihastuttava meidän isän synttärikukkakimppu ;))

Eilen huomasin Koukussa Korteihin sivuilla Liisan lisämä video erikoismuotoisesta kortista. Kävin katsomassa ja päätin sitten kokeilla. Korttipohjan nimi on Folded Card Front, lisäsin eilen myös sen ohjeen tänne blogiin. Ja vaikka tässä onkin jo video ohjeet jotka ovat mahtavia - mikään teksti ei auta samalla tavalla kuin video ja tietysti aina paras vaihtoehto seisoa viereesä ja katsoa kun joku muu tekee ja kertoo ;)), laitan kuitenkin omat ohjeet, niin kuin itse mittasin ja nuuttasin. Ohjeet on tavalliselle 13,5cm x 13,5cm korttipohjalle
tähänkin ohjeen laitoin kaikki mitat. Kun tein korttipohjan ensimmäisen kerran ajattelin että paras vaihtoehto jos kaikki taivutukset tulisivat alhaalla samaan kohtaan, minusta kuitenkin se oli hiukkaan hankala, varsinkin kun korttipohja on vähän paksumpaa paperia (vai onko se jo kartonkia). Uskoisin että on helpompi jos kortin alaossa olisi kaksi eri kohta - oma ylimmäisille taivutuksille ja oma alimmaisille. Huh, miten hassulta kuullostaa ;)). Tässä ohjeessa laitoin oikeapuoliset taivutukset erikohtiin ja vasemman puoliset samaan. Ero ei ole kovinkaan suuri mutta kuitenkin huomattavaa§1. 
kuvat lähempää
oikea puoli

vasen puoli
tässä kuvassa on kortin alaosa ja selvästi näkyy ero. Kannattaa kuitenkin valita jompi kumpi vaihtoehto ei molemmat, niin kuin tässä kuvassa ;))
Tälläinen hauskaa kuva, en ole ihan varma onko se Art Impessionsin leimasinkuva ;)). Minnehän se mummo niin kovasti kiirehtii omalla vespalla? ihan selvästi just kävi kampaajaalla, tukka on värjätty ja piipahti myös kaupassa takana olisi pullo punaviinia ja geishan suklaat, hyvin muodikkaat leopardikuosiset vaatteet päällä ;)), olisiko ihan treffit mielessä vai ihan tyttöporukalla yhteiset istujaiset? Rakas lemmikkikin päässyt mukaan ;)
Minusta on aina niin hauska pohtia MITÄ mahtaa tapahtua kuvassa, sen jälkeen on aika helppo värittää kuvaa, etsiä tausta paperit ja muutenkin rakentaa koko kortti ,))
Kuvan väritin Prismacolor ja Inktense kynillä, öljy ja stumpit apuna käyttäen.
Kirsi laittoi niin paljon hauskoja koristeita että en millään saanut käytetty kaikki. Kukat:
vähän bling-blingiä ;))
kortti sisällä
takana
Käykää kurkkaamassa muiden hauskoja kortteja näistä materiaaleista:

Kirsi - Pipertäjä
Sari - Granne
Mervi - Leikkaan

Kiitos kun piipahdit ;)

Svetlana

4 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Ihanan iloinen kortti, hauska ja upea taittelu;-))m

Sari kirjoitti...

Vai viiniä ja suklaata?! Taitaakin olla huristelemassa itse Sfeta (niinkuin Milla tykkää kirjoittaa) -ööö- 50 vuoden päästä,:)). Hieno tuo taitoshomma, tuo korttiin huimaa vauhdikkuutta! Taidampa kohta pyydellä kurssia korttitaittelusta, ;=)

Svetlana kirjoitti...

;) varmaankin, kiirehdin kotiin kun naapurit (sie ja Mikko) ootte tulossa kaffille, hih
Kiitos! aina tervetuloa, taitelu "kurssille" tai ihan kaffille ;))

Kiitos, Mervi ;))

Pipertäjä kirjoitti...

Oi, hauska taittelumalli. Ja upea kortti. Jännä miten erilaisia meidän kaikkien korteista tulikaan. Kuva on I Brake For Stampin.