14. joulukuuta 2009

Kerrossalaatti "Svetlana"

Perantaina päätin kokeilla vielä yhtä kerrossalaattia. Senkin löysin kukingista. Tässäkin salaatissa ihmellisiä ruokaaineita ja alussa oli vaikea uskoa että kokonaisuudessa salaatti toimii, mutta ihme kyllä se oli todella herkkullinen, rapu antoi mukavan säväyksen, ananas toi makeutta, kanamunat pehmensivät maun ja jostain ihme syystä juusto maistui pikkasen pähkinäiseltä ;)) Eli lämpimästi suosittelen.

 Kerrossalaatti "Svetlana"

Rapupuikkoja 200g
Ananasmurskaa 1 tlk
3 kovaksi keitettyä kananmunaa
n. 50g juustoa
majoneesi

Sulata rapupuikkoja, raasta niitä, sekoita vähän majoneesia. Kun teen kerrosalaattia, aineisin jotka tulevat ensimmäiseen kerrokseen sekoitetaan majoneesia, että ei jaa liian kuivaksi,seuraavia rittää vain vähän "voidella" majoneesilla. Päälle kerros ananasmaurskaa (ensin mehu pois), majoneesi, sitten kerros raastettuja kananmunia, taas vähän majoneesia ja sitte päälimmäisenä kerros todella pieneksi raastettuna juustoa.

Ei kommentteja: